ارزش های غذایی گوشت بوقلمون و هشدار هایی که باید در مصرف آن جدی گیرید

ارزش های غذایی گوشت بوقلمون و هشدار هایی که باید در مصرف آن جدی گیرید

هشدار ها :

  1. گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.
  2. گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.
  3. بوقلمون هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.
  4. تقریباً تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا کنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت روشن تر آن استفاده کنند.

بوقلمون

100 گرم                                     مقدار در

67/63 گرم                                   آب

187 کیلوکالری                              انرژی

9/28 گرم                                    پروتئین

02/7 گرم                                    چربی کلی

0 گرم                                         کربوهیدرات

0 گرم                                         مجموع قند

0  گرم                                        مجموع فیبر

77 میلی گرم                                 کلسترول

999/1 گرم                                   مجموع چربی اشباع

21/2 گرم                                    مجموع چربی غیراشباع با یک پیوند دوگانه

749/1 گرم                                   مجموع چربی غیراشباع با چند پیوند دوگانه

21 میلی گرم                                 کلسیم

056/0 میلی گرم                            مس

49/1 میلی گرم                              آهن

26 میلی گرم                                 منیزیوم

210 میلی گرم                               فسفر

291 میلی گرم                               پتاسیم

7/31 میلی گرم                              سلنیوم

69 میلی گرم                                 سدیم

25/2 میلی گرم                              روی

0 میکروگرم                                  A ویتامین

0 میلی گرم                                   C ویتامین

481/0 میلی گرم                            B6 ویتامین

1/76 میلی گرم                              کولین

36/0 میکروگرم                              B12  ویتامین

16/0 میلی گرم                              آلفا توکرفرول (ویتامین E)

6 میکروگرم                                  فولات

4/0 میکروگرم                                ویتامین K

191/6 میلی گرم                            نیاسین

0 میکروگرم                                  رتینول

141/0 میلی گرم                            ویتامین B2

058/0 میلی گرم                            ویتامین B1

0 میکروگرم                                  بتاکاروتن

0 میکروگرم                                  آلفاکاروتن

0 میکروگرم                                  بتاکرتیتوگزانتین

0 میکرگرم                                   لوتئین + زیگزانتین

0 میکروگرم                                  لیکوپن

0 میلی گرم                                   کافئین

0 میلی گرم                                   تئوبرومین

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,,