انواع اسید های چرب موجود در مواد غذایی

انواع اسید های چرب موجود در مواد غذایی

  • اسیدهای چرب اشباع نشده

بیشتر در روغن ماهی، مغزها (آجیل آلات) و دانه های روغنی یافت می شوند و از مغزها و دانه ها استخراج شده و در دمای اتاق مایع هستند.

به نظر می رسد چربی های اشباع نشده در افزایش کلسترول خون تأثیری ندارند.

  • روغن ماهی
  • دانه آفتابگردان
  • روغن آفتابگردان
  • دانه کنجد
  • روغن کنجد
  • مغزها (آجیل آلات)

چربی های اشباع نشده که در روغن ماهی، مغزها (آجیل آلات)، دانه ها و روغن ها یافت می شود از این مغزها و دانه ها استخراج می شود و در دمای اتاق به حالت مایع است. این اسیدهای چرب (MUFA) و روغن های مایع به پایین نگه داشتن کلسترول خون کمک می کنند.

  • زیتون
  • روغن زیتون
  • روغن کلزا (کانولا)
  • روغن هسته انگور
  • روغن بادام زمینی
  • کره گیاهی نرم

چربی های اشباع شده مانند آن ها که در اطراف تکه های گوشت دیده می شوند در دمای اتاق جامد هستند.رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع شده مقدار کلسترول خون را بالا می برد. مقدار مصرف چربی های اشباع شده باید به ده درصد یا کمتر از کل انرژی دریافتی روزانه برسد.

  • گوشت چرب مانند گوشت گوسفند
  • خامه
  • کره
  • پنیر
  • نارگیل
  • روغن نارگیل
  • کیک و شیرینی
  • بیسکویت کرم دار

دسته‌بندی‌ها: دسته‌بندی نشده

برچسب‌ها: ,,,,,