ترکیبات موجود در کپسول های روغن ماهی و علایم کیفی این کپسول ها

با بیماریهای التهابی روده آشنا شویدترکیبات موجود در کپسول های روغن ماهی و علایم کیفی این کپسول ها

کپسول هایی که امگا-3 دارند شفاف و بدون کدورت اند و در داخل آن ها 500 یا 1000 میلی گرم روغن ماهی وجود دارد (کپسول های 500 میلی گرمی هستند و به راحتی بلعیده می شوند ولی کپسول های 1000 میلی گرمی (یک گرمی) بزرگتر هستند. افرادی که نمی توانند از قرص ها و کپسول های بزرگ استفاده کنند، می توانند از دو کپسول کوچک 500 میلی گرمی در طی روز استفاده کنند. اسیدهای چرب DHA، EPA (دو اسید چرب خانواده امگا-3) ماده موثر هر کپسول ها می باشند. در هر کپسول 1000 میلی گرمی، 180 میلی گرم EPA و 120 میلی گرم DHA (18 درصد EPA و 12 درصد DHA) وجود دارد. بقیه مواد داخل کپسول ها شامل ویتامین های E-D-A و اسیدهای چرب خنثی است.

علائم کیفیت کپسول های روغن ماهی چیست ؟

برای تهیه کپسول های با کیفیت مناسب حتماً به نکات زیر توجه فرمائید :

  • در داخل ترکیبات آن نوشته شده باشد که حاوی کلسترول بسیار کم است.
  • حاوی ویتامین E ، جهت جلوگیری از اکسیده شدن چربی ها و اسیدهای چرب باشد.
  • تاریخ اعتبار آن نگذشته باشد.
  • در درجه حرارت بالا و در جلوی خورشید نمانده باشد.
  • کپسول ها نباید بوی بد ماهی بدهند.

بهتر است این کپسول ها را در یخچال نگهداری کنید، حتی اگر بر روی پاکت آن ذکر نشده باشد و در صورت کدر شدن آن ها پیش از قرار گرفتن در یخچال می توانید به غیر مرغوب بودن آن پی ببرید.

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,