مزایای چای سبز نسبت به چای سیاه

مزایای چای سبز نسبت به چای سیاه

برگهای چای سبز پس از چیدن خشک می شوند. عدم تخمیر موجب می شود که تقریباً بیشتر مواد طبیعی به همان مقدار در برگهای چای باقی بمانند. (مزیت چای سبز بر چای های دیگر این است که کمتر تحت تأثیر فرآیند قرار گرفته و ترکیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. برگهای چای سیاه طی روشهای خاص تخمیر و سپس خشک می شوند). چای سبز حاوی آنتی اکسیدانها-پلی فنول ها- تنین و همچنین شامل انواع وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

کافئین هم از مواد مهم در چای سبز است اما نه به اندازه ای که در قهوه موجود است و این یکی از دلایل برتری چای سبز به قهوه است. برخی از این امواد را شما در سیب، زرد آلو، انگور، هویج، گوجه فرنگی و شکلات هم می توانید پیدا کنید اما با نوشیدن چای میتوان بدون ترس از افزایش کالری این مواد را به دبن رساند.

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,,,