مصرف چای سبز چگونه از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند؟

مصرف چای سبز چگونه از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند؟

مصرف چای سبز می تواند از بروز بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف روزانه 5 فنجان یا بیشتر از این چای می تواند تا 61 درصد از بروز بیماری های قلبی بکاهد. وجود رادیکال های آزاد در سرخرگ می تواند منجر به بروز بیماری های قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماری های قلبی جلوگیری کند. در ژاپن با وجود اینکه استعمال سیگار بسیار رایج و معمول است اما کم ترین آمار بیماری های قلبی در آنها گزارش شده است همچنین از آنجائی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد LDL تری گلیسیرید و فیبرینوژن (پروتئینی در خون که در شکل گیری لخته خون نقش دارد) می شود، به این وسیله قادر است آرترواسکروز (سخت شدن سرخرگ ها) را مهار کند.

کاهش تری گلیسیرید : کاتچین موجود در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاز (آنزیم مسئول هضم چربی ها) پانکراس (لوزالمعده) را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی و تبدیل آن به اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت می گیرد. با توجه به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی یک ریسک فاکتور در بروز بیماری های قلبی است، مصرف یک فنجان چای سبز در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است.

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,,