چگونه با انواع مزه های غذایی نا خوشایند در دوران درمان سرطان مبارزه کنیم؟

چگونه با انواع مزه های غذایی نا خوشایند در دوران درمان سرطان مبارزه کنیم؟

مزه فلزی

  • از ظروف پلاستیکی و ظروف شیشه ای در پخت و پز استفاده کنید.
  • لیمو ترش و دیگر مرکبات، سرکه، ترشیجات و شوریجات (مگر اینکه دهانتان زخم یا درد دارد)را به غذایتان اضافه کنید.
  • استفاده از شیرین کننده ها مانند شربت افرا و عسل موثر است.

من همیشه یک طعم فلزی در دهانم حس میکردم و تنها اضافه کردن گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی به وعده های غذایی توانست این طعم و مزه فلزی را از بین ببرد. الان سه سال از آن زمان میگذرد و من کاملاً بهبود پیدا کردم. آقای کارل

او همیشه آب یا چای فراوان مینوشید. اینکار به کاهش مزه فلزی دهانش کمک میکرد.آقای فرانسوا (پرستار)

مزه تلخی

  • کمی عسل یا شکر به مواد غذایی اضافه کنید.
  • یک میوه شیرین به وعده های غذایی خود اضافه کنید.
  • سودا، نوشیدنی زنجبیل و یا چای سبز با نعناع به شما کمک میکند.

مزه شیرینی

  • آب میوه رقیق و دیگر نوشیدنی های شیرین با آب یا یخ مفید است.
  • خوردن سبزیجات به جای میوه و اضافه کردن مقدار کمی نمک یا آب لیمو به مواد غذایی را نیز امتحان کنید.
  • قبل از خوردن غذا، چند جرعه چای گیاهی بنوشید. نگه داشتن در دهان خود قبل از غذا خوردن، حساسیت جوانه های چشایی شما را به غذاهای شیرین کمتر خواهد کرد.

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,,