کاربرد های سرکه بالزامیک و روش صنعتی تولید این سرکه

کاربرد های سرکه بالزامیک و روش صنعتی تولید این سرکه

فرآورده های صنعتی در واقع فقط شبیه سرکه بالزامیک واقعی هستند. این سرکه ها از ترکیب سرکه معمولی با رنگ دهنده هایی مثل کارامل و نیز مواد غلظت دهنده مثل نشاسته ذرت یا گوارگام تولید می شوند و هیچ فرایند کهنه کردن در مورد آنها انجام نمی گیرد و روزانه میلیون ها لیتر از آن می تواند تهیه شود.

روش ترکیبی در فرم ترکیبی سرکه بالزامیک به یکی از روش های زیر تولید می شود.

به همان روش سنتی تهیه می شود ولی بدون نظارت و تایید دو کنسرسیوم اصلی ذکر شده

توسط تولید کنندگان سرکه سنتی تهیه می شود ولی به دلیل نگهداری کمتر از 12 سال تاییدیه کنسرسیوم را دریافت نمی کنند.

از ترکیب عصاره انگور با سرکه بالزامیک صنعتی و بدون فرایند کهنه سازی تهیه می شوند.

کاربرد :

از سرکه بالزامیک برای مزه دار کردن و نیز در انواع سالاد و سس استفاده می شود. از این سرکه برای بهبود طعم تخم مرغ ، ماهی سرخ شده و استیک ها، همچنین به همراه میوه های تازه ای مثل توت فرنگی، گلابی استفاده می شود.

سرکه بالزامیک واقعی خواص هضم کنندگی فوق العاده ای داشته و می توان از آن در انتهای وعده اصلی استفاده کرد. این سرکه تقریباً به ازاء هر یک میلی لیتر (سی سی )، یک کالری دارد.

دسته‌بندی‌ها: تغذیه و سلامتی

برچسب‌ها: ,,,,